Sunday, February 3, 2013

New recipe & Try new method.


woooohoooo! hari ni try new method untuk macs  pasal macs ni ya ampunnnnn..byk nyee ragam. Walaupun boleh buat tp masalah ketagih nak buat lagi lagi & lagi smp nak jumpa yang perfect tu lame bebenorrr...kadang2 dapat punyaaa la perrrrfecto feet dia..esok buat..meletoppp gunung berapi pulak..ape hal?

ok ni French method, feet ada terumbang ambing cikit tapi YANG BEST nya, rasa macs choc ni mcm HARRODS yg kt KLCC tuuu..haaaaa..bajet nak jual..tp bila da rase seketul, ermm xpela sendiri makan je la dulu buat lain tuk jual..hehehe

Apa beza? yg sebelum ni buat adalah Italian method guna kaedaah air gula & kena berada dalam cuaca yg panas terik. kalau hujan tetiba, sediakan la tong sampah awal2...x ke membazir? manala kite nak tahu tgh buat tiba2 nak hujan di Kuala Lumpur? *ala2 tajuk lagu Ana Rafali* hahha..Jadinya, macs shell sama sahaja rasanya kecuali filling yg kite letak tu.

Yang atas ni Frenh method, xpakai air gula, gula sikit je & setiap macs shell ada flavor masing2..x termasuk filling so means lagi sedap la kan? sedapppppp...& yang penting x manis sangat mcam Italian punyaaa...

Nantikan fast sale untuk macs baru ni k.

Keep updated.


No comments:

Post a Comment